Green Day - She
She screams in silence
A sullen riot penetrating through her mind
Waiting for a sign
To smash the silence with the brick of self-control
Are you locked up in a world
That's been planned out for you?
Are you feeling like a social tool
Without a use?
Scream at me until my ears bleed
I'm taking heed just for you 1
She...
She's figured out
All her doubts were someone else's point of view
Waking up this time
To smash the silence with the brick of self-control
Are you locked up in a world
That's been planned out for you?
Are you feeling like a social tool
Without a use?
Scream at me until my ears bleed
I'm taking heed just for you
Ты…
Ты жизнь меняешь,
И новым мыслям путь открыт в твое сознание.
Дай им задание
Взять и разрушить этот твой самоконтроль.
Может в жизни у тебя
Сто планов наперед?
Может, как на зло, не прет
А жизнь твоя идет?
Крикни мне, оглуши меня
Ведь мне важна жизнь твоя.
Ты…
Ты поняла,
Что точка зрения бывает и другая.
Встань, прямо сейчас,
Разбей в себе этот тупой самоконтроль.
Может в жизни у тебя
Сто планов наперед?
Может, как на зло, не прет
А жизнь твоя идет?
Крикни мне, оглуши меня
Ведь мне важна жизнь твоя.
Надеюсь, смысл, ритм и подобие рифмы сохранены. Пойте на здоровье.
Свидетельство о публикации №118030410155