Нiч

Ніч. У стінах Львова. На стінах пар.
Зорі. Лампи й фонарі.
Самотність, жалість, кволість - дар
У місці, де ти просто сміття й хлам.
Ніч. Дивишся в вікно, у небо. Вниз...
Думки... думки... думки...
Очі закриваючись шепочуть:
"Спи".
І сни... і сни... і сни...


Рецензии