РА СА - РА Аа - СА Аа!!!

МИ ИС СИ ИЯ - ЛЮ ДЕ ЕЙ!!!... - ОО ЧЕ ЕНЬ -  ВА АЖ НА Аа!!!... -

   -  ЗЕ ЕМ ЛИ Ии -  ЗЁ ЁР НА Аа!!!.. -  РА Аа  СЫ Ыы - ВЕ ЛИ КО ОЙ!!!... -

НО ОО -  Ии иИ - ЖИ ИЗ НЬ!!!... - ЗА Аа - РО ОЖ ДА Аа ЕТ СЯ Яя - НЕ Ее -  ВЪСЕ ГЪ ДА Аа!!!... -

   -  НА РО ОД - НА Аа РО ОО ДЪ!!!... - СЪВЕ Ее ТА Аа - Ии иИ - ПЪРО ОС ТЪРА АН СЪ ТЪВА!!!... -  ДЪЛИ Ии ТЕ ЕЛЬ!!!... -

   -  РА СА - РА Аа СА Аа !!!... -

      СА

      P.S

      СА -  ПЪРО ОС ТЪРА АН СЪ ТЪВО

      Аа -  НАЧАЛА(А)  ВЪ  ТЕБЕ(а)

      РА -  СЪВЕ ЕТ


Рецензии