5 молитв об умирении духа 3

1. Господи, облагодати меня миром душевным!
2. Господи, даруй мне всегда пребывать во смирении и мире душевном!
3. Господи, ниспосли всем христианам, ныне живущим, мир душевный!
4. Господи, не лиши меня мира душевного, но преумержай во мне дары его!
5. Господи, даруй моему уму мир от помыслов!


Рецензии