Пиндель дай оно Васьцы

Высцират 20 рубашк даш

Пріятно лежать на діване.
І думать, шо j ты мандэльштамус.
Но еслі піна’ потекла ф Хек,
Вах-вав, да па штанах дэсь?

Всё е ув гатага Бая.
Ма но ныекыjі мані.
І ты сам і вспываjіш
Вымыты всэ j засціраты.

Гранін мні гонды Кажэ:
Эj, ты! Чево унываеш?
Ну, да, подружка в Канаде.
Ты жэ шэ орыштантык-с!?

Эх, а в міня всэ ламаецц!
Рэзок бо завшы С3лец ваш.
А хто поладыть хоть лампу зь,
Ек ф тэбэ рукы ны там ексь?

Ніпыль вмів дэсь колыся
Раек навыть 3маты,
Гох, да, х, ф кузовы мчащэм
С Чэрвана да на Опадыщ.

Маты вміла казаТы:
Ох, ты! Хаjім ныскладныj!
А я різав но пальцы.
Навыть картоплі чукрамшыс.

Всэ в мня гондычкы гарно.
Есця фсекы удобсфа!
Шо вы! Вешалок сотня.
НаватКі сь дзеравянных.

Вот ты j подуМАJ, шо Нохым
Гонды валкуе шэ j ноччу, х...
І вдруг: так что я, не j зольДатн?
І на: высцірав штонікі j.

...мы бо і не Дед Морозко


Рецензии