Подарок
You are the gift
I don’t deserve,
Every Christmas
Wish I have had
Since I was 10,
Wrapping paper
And ribbons, the
Package tied up
So prettily, but
The truest point
Of beauty languishes
Inside
**************
Ты - подарок.
Я не заслуживаю.
Каждое Рождество
Возникает мечта
С десяти лет.
Шуршание бумаги
И ленты
Бантом на коробке
Так мило,
Но самое важное
Ждет меня и
Томится внутри.
Свидетельство о публикации №118022506676