Дитячими стежками

..................."Чим пахнуть квiти польовi..."
...................Тайный Альков
...................http://www.stihi.ru/2013/09/18/5534

*

Чим пахнуть квіти польові...
Серпневим літнім небом,

Отим, де  коник у траві
Сюрчить,

А білий лебідь -
Хмаринка, що на над ним пливе -
Все слухає і тане...

А там бешкеття вітрове
Танцює в житі танець.

Тим пахнуть квіти польові,
ЩО жайворонок в пісню
Заплів, мов хвилі хорові,
І линути їй прісно.

Чим пахнуть квіти польові?
Дитячими стежками,
Які у серці ще живі,
Мов вічна пісня мами...


Рецензии
Так славно, душевно і затишно у тебе, Валічко, що аж занастальгувала... по тим дитячим безтурботним стежкам, і маминій пісні... які ніколи не повернути... З вдячністю і теплом,

Тайный Альков   06.03.2018 23:00     Заявить о нарушении
Я теж, Таня).
Дякую.

Валентина Козаченко   06.03.2018 23:20   Заявить о нарушении