Мавка 2
Прикрасу неба - зоряне намисто.
Ліс - ні шелесь - щоб тишу не злякати,
Що задрімала у зеленім листі.
Сплять по домівках і вовки, і круки,
Допоки ранок не розбудять півні.
Верба-матуся розтуляє руки
І випускає Мавку із обіймів...
Свидетельство о публикации №118022404997