Дидедиз
Балайриз вун лап чlехи тир чешне я!
Аллагьди ваз гурай къуват,диде чан,
Югъ-къандавай гуьрчег къамат, диде чан.
Уьмуьр физва диде ви кьил рехи жез,
Ви веледар ви гъилерал чlехи жез.
Гъам-хажалат гьижран тахьуй,диде чан,
Хатур хадай инсан тахьуй, диде чан.
Алуддайд туш ви хъсанвал рикlелай,
Вуна ягъай ширин лайлай мецелай.
Аквада ваз гъиле авай крар хьиз,
Анжах жеда,чун далудихъ лувар хьиз!
Свидетельство о публикации №118022411625