Спи...
Спи, моя Україно,
Засни, врешті-решт,
назавжди,
Засни навіки!
Нехай насняться тобі
Казкові сни, як дитині,
А ти посміхайся крізь них,
та спи!
Спи, моя рідна земля,
Не прокидайся ніколи,
17.5.2009. Северодонецк. Не закончено.
Свидетельство о публикации №118022310610