part of me, Часть меня...

И — Чувства, Возбуждая,
Стенала и Звала,
Плакала,
Любила,
Жила,
Душа...

........ I cant forget your taste,
........ you saturate my sense(s),
........ your touch intoxicates my mind,
........ all it I just cant leave behind...

© Olga Karpilova  «part of me...»


Рецензии