Девирдин дегишвилер
Руг акъуд на к1валевай , къачу бала вуна кул.
регьят зат1 я к/ват/из руг, чи бубайрин амарат
Гьич хуш туш заз а квев гвай , руг фит/индай аппарат.
Гваз хтана хтулди , дегьлиздавай "пылесос"
Сагърай им чаз гваз атай, чи имидиз гъайи свас.
Регьятдиз чи к1валевай , руг фит/иних акъудда.
Иллаки бадедилай "кул элягъун" алудда.
Свидетельство о публикации №118022210184