Аьгъдрудариз даргна ранг

АЬГЪДРУДАРИЗ ДАРГНА РАНГ

Машариин шарш али,
шархьлиз шир йивнайи,
шир шидси улариккан рузурайи
дердер узхьан гьадагъ, ккундариз.

Машариин шал али
уларин, шараринси лицурайи
шилар урслариъ дубграйи
дугъан тярифар гьаз ву йиз?!

Алдагъ машналан амсна ваз,
гъит Ригъдин нур рубкьри к1ваз!
Шаршна шал вуявхъа гьаз,
дурарин дарман ишлетмиш ап1дарш?!


Рецензии