Гъягъюра вахтар кьалу
Гъягъюра вахтар кьалу…
Кьалуб дурубшди нир марцц даршлу?
Рябкъюраш марцциди кьалуб,
шид марцц хьуб увуз аьгъю шуйк1ан яраб?!
Дидик гъубччу палат али жандикан фу шул?!
Яв хлиан думу гъубхъу фуни
к1ул архаинди гъитуйк1ан, я кас?!
Мап1ан теклиф дициб штуз жарариз…
Яв улихь чухсагъул гъапишра, хьидиву даккун.
Завариан гъюрайи штуз ккидис каркар
яв кьалуб вари мрацц ап1ру…
Гуч1 мап1ан кьяши шул пну…
Ригъдиккди гъубхъу кьалушинт1ан
мархьариккди марццшин зина ву…
Гъягъюра вахтар кьалу…
Дурухри гьа, чпихъди дурари увура…
Шид ккунди гъафирин гвараъ кьалуб убзрайиб ап1ин аьгъю…
Вахтар гъягъюра кьалу
к1арубдиз лизиб пуз даршлу…
Свидетельство о публикации №118022103235