Богородице Дево радуйся в стихах

Дево Богородице, радуйся ты с нами.
Марие Благодатная, Господь с тобой веками.
Благословенна в женах ты
Благословен плод чрева.
Яко ты Спаса родила
Еси душ наших, Дево. Аминь.


Рецензии