Жертви майдану
Невинні, як діти – нечувані жертви,
Бо мирний майдан тільки прагнув протесту!
Хотілось кайданів позбутись нарешті,
У гідності жити – за це вони мертві!
Роками цю гідність топтали, вбивали –
Терпіти ненависну мусили владу!
Приходила інша в обіцянках зрада!
Ошукані, вкотре, ось так виживали.
Невже їм не страшно, тиранам заклятим,
Звернулись до зброї, людей розстріляли,
А руки, замочені в крові, сховали.
Тому, не повинні тепер ми мовчати!
Скорботою, відчаєм сповнені, горем,
Батьки і сини, адже є небайдужі.
Боротися будемо, духом ми дужі,
Хоча і пекельним пронизані болем.
19.02.2018
Свидетельство о публикации №118022000326