Lila Rules of The Game

*
All I Need Is In My Heart

Knowledge Awareness Spirit Fields

37+66+67+68+69=307=3+7=10=1+0=1

Saguna Nirguna Satchitananda Swaroopa

Turiyatita Avadhuta Jivanmukta

*
16. Om Kshetrajnaya Namaha
Vishnu Sahasra Nama
*
Paramananda
*
Atmaprakasha Bhagavan 
*
I Am The One Who Is In The Hearts Everyone
*
Parabrahman Bliss Is The Buddha Nature


Рецензии