Strah pered pomylkoyu poetry challenge

Найрозумніший й закінчений бовдур мають один спільний хрест.
Ти знайдеш причину лежачи під ковдрою,
З думками ковтнувши протест.

Всі долі обвиті єдиними примхами.
І вадами наших бажань.
Страх перед своєю брудною помилкою
Частіше без чистих зізнань

Приходить ночами, за ним перевага, за ним лише відчай і біль.
Шепоче на вушко, співає уголос
Із дзвонами свій водевіль.

Ти лаєшся, смикаєш нитки у межах як маріонетка в сітках.
Хто так жартував із тобою
Впізнає твій програш в тремтячих руках.

І кров'ю той платить і потом боронить лиш своїх інтриг чорну гру.
І хтось все життя буде їсти свій мозок, а хтось буде чорну ікру.

16.02.2018


Рецензии