Hybna vira poetry challenge

Не кажи, що ти віриш - не треба .
Зайвий раз ти лукавиш, даремно.
Хибна віра твоя і без тебе
Тут від твоїх казок чорне небо.

Хибна казка про вічне кохання,
Користь кави і змову глобальну.
Попрошу тебе вперше й востаннє,
Обери собі віру реальну.

У закони природні, у працю.
Не у святості, що нав'язали.
Краще той горобець, що у лапцях,
Ніж лелека в рожевих кайданах.

Хибна віра - квиточок до лімбу.
Всіх горбатих поправить могила.
Кому віритимеш - в кого німб є?
Чи у кого красивіші крила?

15.02.2018


Рецензии