Философськый погляд
Ни чого ,лыш воны на яву.
Нэ можу ришыты цю дрибну задачу,
Но тобою жыву,жыву и жыву.
Николы тэбэ я нэ бачыв,
Но в мриях,як в зэркали бачу тэбэ.
Жыву,дыхаю,радию не плачу,
Хоч чуствую прэдкы чэкают мэнэ.
Тобою жыву,як квитынка в роси,
Колы раненько сонэчко сходэ,
Колы прырода в ранкови краси,
Як ридна дытына до мэнэ прыходэ.
Дужэ хочэться жыть и дытыну обнять
Прыжаты до серця,як нижну травыну
И всьому Свиту крыком сказать:
Нэ стругайтэ мэни пока домовыну!
Свидетельство о публикации №118021902834