Кажи, що думаешь?

откровенный разговор...
Александр Воля
http://www.proza.ru/2015/02/21/480
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,




Моя відповідь на лист до мене...

Кажи, що думаєш?

Ось я поміркувала і вирішила Вам відповісти, а то читачі і автори думають, а хто ця страдниця, якій ви написали цього листа.

Усе зі мною добре. Я ні за ким не страждаю і не страждала. Тут у реальному житті усе у мене тіп-топ. Якщо я двічі пішла від колишніх чоловіків, то це було моє усвідомлене рішення. Нехай живуть без мене і наших дітей.

Страждати про них? Ще чого не вистачало)) Немає у мене білю у серці і я ніколи нікому навіть на дні своєї свідомості не хотіла помститися. Кожна людина топче свою стежку до зла та добра, до покарання і нагороди.

Я розумію, що ви так про мене вирішили через мої одкровення до таємничого автору В.Г. Але я багато, дуже багато років нікого не люблю. Я просто вмію співчувати людям, читати між рядків, чути не чуючи, знати не знаючи. Мені подобається читати чужі вірші і прозу, а потім щось відповісти на той текст. А ви вирішили, що я люблю невидимку-автора, який багато років на літсайтах живе таємницею? Ще чого не вистачало!

Я можу відчувати людей, але любити погоджуся тільки реальну людину. Досить, що у мені живе неведимка- моя друга половина МЕНЕ. Ось з цієї причини мені і не самотньо, не нудно. Це їй самотньо. Їй мене мало. Вона хоче любові до себе, хоче щоб ми з нею підкорили світ, стали знаменитими поетами, прозаїками. А нас не розуміють. Нас хочуть по частинам. Одні хочуть тільки мене, другі тільки її. А де той, хто полюбить нас цілком? Такого що нема? Ну нема і не треба, самі проживемо без ось таких любителів половинок.

Ви таких мені епітетів понаписували, аж подих перехоплює. Особливо втішає ваша віра, що все це ви бачите у мені.

Заключні три пропозиції просто кричать запитати Вас, а самі ви готові стати таким чоловіком або у вас сміливості вистачило лише мені лист написати? Ото ж бо й воно, що не готові. Ось коли будете готові заради когось світ під ноги підстелити, тоді і приходьте, прилітайте, приїжджайте і стелить.

А поки будемо дихати думками. Адже мені більше поки ніхто і нічого не може запропонувати.

З почуттями до вас від моєї бурхливої енергії Таня з Донецьку.




08.01.2016


Рецензии