Намик Фарзалиев. Рубаи - 6
***
Коль ты друг мой - меня не хвали всякий час.
Лучше горькую правду скажи без прикрас.
Буду рад, если мне на ошибки укажешь,-
Я тогда в мастерстве стану выше на раз.
***
Дуст ятlа вун, зи тарифмир на гзаф,
Къуй залан хьуй-зи чина лагь авай гаф.
Хвеши жеда, къалурайтlа зи гъалат-
Дуьз хъувуна, жеда зун мад хъсан, саф...
Намик Фарзалиев
Свидетельство о публикации №118021804298