Нэ роздилэна любов
Вид батька и нэнькы,брата и сэстэр,
Щоб Вася сьогодня, як вчора бэз Ганны
Повив мэнэ знову на вэчирний костэр.
Вэчирнии зори зустричалы мы трое,
На зирках гадалы про счастя свое,
А дэсь дужэ блызько ховалося горэ,
Пэрэвэрнуты хотило жыття всэ мое.
Як лыповый цвит прлэтило дытынство
И став як стина Васыль про миж нас.
Обыдви влюбылысь,пропало едынство,
Майбуть як костэр раптово погас.
Я Васю кохаю и Ганусю шаную,
Як буты нэ знаю,хоч в воду скачы.
Божэ мий мылый,я тэбэ попрохаю:
Хворому сэрцю ты хоть чуть пидскажы?
Свидетельство о публикации №118021706077