Самота

Та краще, хмарою із мрій,
Бажанням, що завжди радію ...
Гарячим полум’ям надій,
Усім, чим в світі володію!

Й палким дотиком в ночі
Коханих губ і сплеском ніжності...
Та шепотінням: в самоті?
Омана це? Разом до Вічності!


Рецензии