13
Та й ми є гірші за ***ів.
Бо продали Дідівську Славу,
Ярмо на шию, стали в хлів.
Та де ж ви славні Запорожці?
Устаньте з праху, поможіть!
Бо скоро зложимо ми кості,
Чому так сталося? Скажіть!
Іудин син в країні праве!
По духу та по крові-брат!
Братів, сестер, лукаво траве,
Пьянчуга, злодій, казнокрад!
Дніпро реве,мабуть ридає!
Від болю вітер завива!
Не знав такого і не взнає,
Страшнії сталися дива!
Слов'янами ***и кермують!
Скажи кому-то й засміють!
Як землю вкрасти ті мудрують,
Коли подохнемо вже, ждуть!
Ганьба кругом! Не має слави!
Для дурня лозунги дають.
Чума землею йде кровава,
І душі, як ті мухи мруть.
Солодкий вальцман заправляє,
Команда ціла вальцманІв.
Він воювати закликає,
Від пійла в доску,очманів.
Та не тринадцять літ минуло,
Як ви пасете, за столом,
Ягнят невинних!Всіх під дуло,
У хазяїв ви під стволом!
"Де хазяї твої петруха,
Сидять мабуть десь за горбом?
Робить що кажуть в твої вуха,
Іуди платять серебром!
Та той продав на смерть Іісуса,
Ти душі оптом продаєш!
Вам срібло-золото-спокуса!
Жереш уже і крові п'ьєш!
Ви прокляті! І ваші діти!
Живете мертвими мабуть...
Росте бур'ян, де мають квіти,
Буяє пишно, кровью льють
Твоє погане свинорило,
Де роги,к*рва, підпиляв?
По пьянкі може десь одбило?
Як лишнього на душу взяв.
Забув!Душі в свині не має!
Там тільки сало та лайно!
Костюм ніякий не сховає,
Бо за версту смердить воно!
Кізяк ти п*дло кучерявий,
На ср*ку схожий, кабана.
Та той є,по свинячій-бравий,
А ти не бравий ніхрена.
Не довго вам лишилось змії!
Та ні, поганії вужі.
Жнива ідуть, вже хвате сіять,
Пожнуть вас славнії мужі! "
Свидетельство о публикации №118021605387