Л рика

Усе у світі неспроста
Здається, що це? Просто квіти.
Але так важко не радіти
Коли раптово вироста
Зернятко ніжності й турботи
Воно ростиме буде доти
Поки серця будуть магнітом
Один до одного летіти,
І через всі вітри,невдачі
І після сліз,після пробачень
Не розійтись на я і ти
Довіру чисту зберегти.
Хай не згасає теплота,
І навіть взимку буде літо,
Коли дарують тобі квіти -
Ти знай,що це все неспроста.


Рецензии