bonnie clyde...

Вся Жизнь —
Это Доказательство — Недоказуемого,
И Вера в — Несбыточное,
— Любовь...

....... doing what, we like to do - our way, 
....... all I need in this life of sin,
....... down to ride to the very end...

© Olga Karpilova  «bonnie & clyde...»


Рецензии