Покорити смиритись!..

*   *   *

                «Із великої віри і любові
                народжується велика мужність,
                вона спасає від захворювань під час
                зустрічі зі світом злих духів».
                Архимандрит Софроній
                «Преподобный Силуан Афонский»


Покорити і — смиритись!..
А цей розплав ножа із переліску
Все надзалізно
Доріг й не перекрито
І не пізно


Так вражень не бажа —
Що найпростіш вража…

07.11.2009


Рецензии