С Днем Влюбленных укр

Найкращі якості шукаю
У Вас добродії у всіх..!
В думках заплутаних блукаю, --
Де сплетений і сміх, і гріх..!
А кожен сам про себе мислить,
Що неабиякий Портрет...!
Насправді ж дурість душу тисне,
Гімно сприймається за Мед!
Так от, бажаю Вам горіти
Вогнем Чесноти і Любові,
Від блиску дурості не мліти,
Триматись на Міцній Основі.
І не показувати з себе..,
Любити ж ближніх не підробно..!
І будем разом променіти,
Любитись благочесно й кровно.


Рецензии
ЛЮБОВЬ - главное в жизни!!!

Ольга Антонова 6   19.03.2021 08:19     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.