Свидетели Рошена

Невідомі знов гамселять
Посіпак...
       Хіба так можна,
Брати факти не зі стелі
І брехати не безбожно?

Цирк на дроті...
            Плями, схожі
На людей, вовтузять впертих.
Зазирнув за огорожу?-
Повідомлення: ти- жертва.

Будь хоч велетнем, хоч гномом;
Аби секс був небезпечним.
Радикально невідомі
Від солодощів, до речі,

Пожвавішали страшенно.
І талант, і навіть геній
Служать свідками Рошена.
Кеш спасіння- у кишені.

Товариство вимагає
Славу нації, а саме,
Щоб суддя часУ не гаяв,
А закон попід ногами

Щоб не плутався, небого,
На шляху до Євро зони.
Хай співа В'ятрович в блогах
Солов'їного шансону.

Чи то благо? чи то зрада?
Чи ганьба? чи перемога?
Чи то боти? чи то бади?..
Зрозуміть немає змоги

Без майданних окулярів.
Ви сліпі, чи несвідомі?
Мабуть буде вата в клярі,
А поплічникі- в дурдомі.

Сатана завжди в деталях.
Кажуть, магли винуваті.
Любих друзів в Задзеркаллі
Зачекались друзі кляті.


Рецензии
Саркастично, поэтично и актуально!С уважением!

Юрий Тютюников   15.02.2018 22:38     Заявить о нарушении
Вельми дякую.

Александр Кужукин   16.02.2018 16:14   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.