Латинь у переказ1 д1да Панаса

134.Requiescat in pace!

Пусть покоится в мире!

Отих, хто посилає хлопців на війну, я б виставив у парку в тирі.
А за стіною там зробив смітник і написав там: «Спочивайте в мирі»


Рецензии