Автопилотом аж в Лёзн!

Там но ж свободно, бы в Польш

Шо ж гэто нам пак прыснылося...
Jіду ж я во до своёj.
А Дзюльня Мішка сыдыть сыба
Дэ ужэ щэ j за j рулём?

Вот міj автобус і выjіхав,
Гоj, аж даж до Ігнатовск!
А ты ны хоч очутытыся
Ажны  в якомусь Ліозн?

Да шэ j там ніч наступыла вжэ.
Ек жэ назад, в Мінск, да тоj...
Но до поштамта ны jідэ ныц.
Можым оно дэ в Смоловск.

Ну, сыба разве дэ в прыгород, –
Кажэ нам нека мадонн,
Шо на пудножцы прысіла щось.
А мні блукаj но всю ноч.

Вот я j пошов і пудпрыгував!..
А всюды зелень да горк.
Ну, і проспав п до обіда Мняв,
Коб ны звонок некыj вошк.

Ну, да кому мы нужны січас.
Мы ж ны рыдактор ужо.
Ібо оно ведь в міліцыjі
Можня по лбовы фсех псов.

...хто ж пак такыj Дід Мороз?
З Вітебска, мусытькы, Вовк
 


Рецензии