Калi каханьне...

Калі каханьне немагчыма,
забі мяне,
бо толькі так
сабе дарую я-жанчына
тваёй пяшчоты
горкі смак.
Забі мяне!-
Не загалосяць,
што гэтак мала
пражыла.
Забі!
Калі жанчына
просіць...
Ну,вось і добра...
Я-жыва?!


Рецензии