Збережи
невідомі в масках викрали
М. Саакашвілі
Повстань з колін, Україна!
Нещасна година,
Не родила свого сина,
Збережи грузина!
Збережи і піднеси,
Бо кругом бандити
Котрі хочуть над усе
Кров народну пити
Щось у тебе всі нікчеми,
Державців немає,
Кримінальних бізнесменів
В президенти пхаєш.
Хто в офшорах – кожний злодій,
Податків не платить,
Ще й бюджет країни доїть
Та в офшори гатить.
Змети порох рукавом,
Прибери картавих
У тюрму чи за кордон,
Збережи державу!
Щоб УПА, Холодний Яр
Повік пам'ятали,
Геноцид й голодомор.
Всім героям слава!
*Фото з Інтернет
12.02. 2018р., Київ
Свидетельство о публикации №118021208570