Зоря не наста не ссе груди...

*   *   *

Зоря не настає
не ссе груди
             любові
не біжать серцем
промені всі
            світанкові
і скраю ночі
ще не вглиблені
        причастям
не молитеся –
у напахченість –
           у щастя


Дружина в церкві.
У Христа сліду.
І я
іду.


Знаєте?
відмовить тіло
а не відмовить –
            дух!
і я безсмертя вам
краду!
немов
до неба горілиць кладу


Дружина в Церкві.
Я – іду.

11,12.02.2018,
досвіток


Рецензии