Маме в День рождения
В той день, коли з"явилась ти
Мели сніги, а зараз сиплеться пороша.
Летять у небуття роки,
Ти ж в мене, як раніше, молода й хороша.
Ви все стерпіли: голод і біду.
Дитинство, юнісь - все ж щасливі згадки.
Зростали швидко, як квітки цвіли.
Жили по-совісті, як вчив вас татко.
Сім"я, нащадки. Внуки, звісно, є.
Є й друзів щирих доленосне коло.
Та небайдужі, як завжди, до горя і біди.
І прагните буть жвавим, як і молодь.
Матусю, з Днем народження тебе!
Хай Бог тобі здоров"я й щастя подарує.
Приїдемо провідати тебе
І міцно від душі всі поцілуєм!
Свидетельство о публикации №118021211720