Не адпускай мяне

Калі ласка, не адпускай мяне.
Яшчэ хоць хвіліну трымай.
Хай пабудзе рука ў руцэ,
А ў сэрцы сапраўды рай.

Пачакай, не бяжы,
Дай напіцца табою.
Ты ўсё ў маім жыцці:
Мой свет і сонца з вадою.

Прабачай усе, што там у душы
Ўсе пачуцці і думкі хмельныя.
Толькі табою жадаю жыць
І застацца толькі з табою .


Рецензии