Повертайся живим
Уві сні посміхнешся й розтанеш як дим.
На світанку вклонюся. Богу я помолюся.
Поверни мені його , мій Боже живим.
Мої думки до тебе, наче птахи до неба.
Хай від ворога вкриє молитва моя.
І чарівного ранку весняного світанку
Посміхнеться до тебе квітуча земля.
Поєдналися долі у безкрайньому полі
Від святої любові наснаги взяли.
Крига в весну розтане, перемога настане.
І життя відродиться у серці згори.
Ти мій любий, коханий. Ясним небом обраний
Ми повінчані Богом єдиним святим.
Вірю я що любов’ю ми покриті з тобою
Мій герой повертайся до мене живий.
Свидетельство о публикации №118021107113
Андрей Андреев 33 12.02.2018 08:30 Заявить о нарушении
Олеся Долина 12.02.2018 13:40 Заявить о нарушении