ТИ ХО - ТИ Ии ХО ОО!!!

СЪ ПО ОР!!!...

   -  ПЪРО ДО ОЛ ЖЕ ЕНЬ ИЕ!!!... - СИ Ии - ЛЫ Ыы !!!(ОР)...               (ОР)

   -  СЪ - ПО КО ОО ЕМ!!!(ПО)...  - СЪ - ВЯ Яя ЗЬ!!!(СЪ)... -            (СЪ ПО)

ИС ТИ НЫ Ыы!!!...  - ВЪ -  СЪ ПО ОО РА АХ!!!...                (ФИ ТА)

   -  НА ХО ДЯ ЯТ!!!...

   -  ТИ ХО - ТИ Ии ХО ОО!!!...  НЕ Ее - ТО РО - ПЯ Яя - СЬ!!!... -

      ЯСЬ

      P.S

     ОО -  ЛУЧЕНИЕ(О)  БОГА   ВО  ВЪСЕ  МЕ ЕР НО ООСЬ ТИ

     ХО -  ЛУЧЕНИЕ(О)   ГА АР МО НИИ(Х)

     Ии -  НИТИ(И)  ВЪ  ТЕБЕ(и)

     ТИ -  ДЪВИ ЖЕ ЕНЬ ИЕ 


Рецензии