79. Поздравляем вашего папочку!
Хай збереться родина уся
І співає йому тих пісень,
Що співав вам колись кожен день!
Бо як були ви дуже малі,
Приходилось йому цілі дні,
На руках вас обох колисать
І пісень колискових співать!
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Фото з інтернету.
20.10.17.
Свидетельство о публикации №118021110378