It is all, Это все...

Когда Вы получили Все,
Что Хотели,
Не задохнитесь от Счастья...

I don’t want to be:
...a doll in your collection,
...your little superstar,
...a flower in your hill of dung,
now I want to be:
...alone, I think I’m bery drunk..

© Olga Karpilova  «it's all...»


Рецензии