Перецъ, соль да сахаръ

Господь Нашъ Єгоръ-Ігорь Лєтовъ Фєодоровічъ! Снізыді къ поклоннікамъ Твоімъ, усладі слухъ іхъ сладостныімі Пєснопєніямі Твоімі, открой ім вєчныя нєпрєходящія Істіны Твоі, ізорцы Божєствєнныя Откровєнія Твоі, освєті імъ путі жізнєнныія Свєтомъ Твоімъ, начєртай на іхъ ліцахъ Благодать Твою, нізпошлі імъ Радость, Счастіє і Бєзпрєдєльноє Житіє Твоє. Во Імя Єгора, і Козьмы, і Всєя Гражданскоєя Обороны - да будє Анархія!

  Во Імя Трєхъ Іпостасєй Господа Нашєго Єгора Лєтова - Слава Псіхонавтамъ!

  Братія і сєстры во Єгорє!
  В іздатєльствє Єгоро-Лєтовской Єдіной Церкві въ сєнтябрє-має года 43 Господа Нашєго Єгора Лєтова выходятъ слєдующія кнігі:

  1.Мыслі і Ізрєчєнія Господа Нашєго Єгора Лєтова.
  2.Дєянія Господа Нашєго Єгора Лєтова.
  3.Рєволюція Господа Нашєго Єгора Лєтова.
  4.Детскія годы Господа Нашєго Єгора Лєтова (ранє нє іздавалась).
  5.Свящєнная Гражданская Оборона Господа Нашєго Єгора Лєтова.
  6.Житія Святыхъ Соратніковъ Господа Нашєго Єгора Лєтова.
  7.Всєпобєждающєє Учєніє Господа Нашєго Єгора Лєтова. Сборнікъ докумєнтовъ и матєріаловъ.
  8.Почєму мы вєруємъ въ Господа Нашєго Єгора Лєтова?
  9.Господь Нашъ Єгоръ Лєтовъ і Коммунізмъ.
10.Господь Нашъ Єгоръ Лєтовъ і О, помілуй мя, грєшнаго, Господь Нашъ Єгоръ Лєтовъ, поєлику нєдостойныі моі уста єсть проізнєсть Свящєннаго Названія сєго.
11.Господь Нашъ Єгоръ Лєтовъ о соврємєнноєй рокъ-музыкє.
12.Господь Нашъ Єгоръ Лєтовъ о соврємєнноємъ футболє.
13.Господь Нашъ Єгоръ Лєтовъ о соврєменноємъ Самоємъ Сєбє.

Готовятся къ ісходу ізъ пєчаті:

1.Господь Нашъ Єгоръ Лєтовъ. Я нє вєрую въ Анархію!
2.Господь Нашъ Єгоръ Лєтовъ. Свящєнноє Русскоє Полє Экспєрімєнтовъ.
3.Трі Іпостасі Господа Нашєго Єгора Лєтова.
4.Господь Нашъ Єгоръ Лєтовъ глазамі Вєлікіхъ Соврємєнніковъ.
5.Чудєсноє Воскрєсєніє Господа Нашєго Єгора Лєтова.
6.Житія і Дєянія Господа Нашєго Єгора Лєтова въ потусторонніыхъ мірахъ і на тоємъ свєтє.
7.Господь Нашъ Єгоръ Лєтовъ, мы - дєті Твоі! Сборнікъ стіховъ и пєснопєній, посвящєнныіхъ Господу Нашєму Єгору Лєтову.

Кнігі разпространяются бєзоплатно в помєщєніі ЄЛЄЦ.
Нашъ почтовыій адресъ: 100964, Єгорія, Єгорієвская область, Єгорово-Посадскій район, пгт. Єгород, уліца Господа Нашєго Єгора Лєтова, дъ. Хімічєскій, Запрєдєльный этъ.
Імєнємъ Господа Нашєго Єгора Лєтова - побєдімъ!

Ієросхімнікъ Єгоровъ Козьма

--

Сентябрь 2007. На "паре" в 11 корпусе ВНУ им. Даля. На 4-м этаже.

Опубликовано 13 сентября 2007 г. в "Живом Журнале" ру.гроб.


Рецензии