Керiвник

Н`ащо скоїв колотнечу?
Хлопці,підставляйте плечі!
Ось беріть і розгрібайте!
У незручностях страждайте!

Недолугий чоловіче!
Розуму  тобі всі зичать!
Ти недбалий в керуванні –
Марні були сподівання!

Справ накоївши,десь дівся.
Захворів чи заморився?!

09.02.2018


Рецензии