Спать решили в касках...

"Село.Вечiр.Сiмья вкладаеться
спати.Тати з мамою-на
печi,сама молодша-пiд пiчкою,
далi,далi,а старша-пiд
вiкном.Серед ночi татовi з
мамою приспiчило i почали
вони "штурхатись"...
Подушка впала,потiм одiяло,
штукатурка з
стелi...Молодший не
витримав i cказав:"Тато,бл..,
доки ви одного зробите,то
двох вбьете!"



Юмор из интернета



Все анекдоты-быль и не из сказки,
В том-дети спать решили в касках...


Рецензии