Когда пора выдавать дочку замуж?

"Сидить батько вдома i дивиться,
як його доросла дочка мие пiдлогу.
Вiн до дружини:"Слухай,а
скiльки нашiй Гальцi вже рокiв?"
-"Скiльки,скiльки..?А ти порахуй!"
-"Та я бачу,що пора!Того i питаю!"

Юмор из интернета


"А у соседа дочка вся в прыщах:
Созрела,значит..."

В.Высоцкий





Наша дочка в прыщах-вижу,мать!
Знать,пора ее замуж выдавать...


Рецензии