Солнце моей души. любимому
Коли сон вже постука в віконце
І все місто, здається, вже спить
Я впущу в свою душу те сонце,
Що так ясно мені горить.
І щоденно: і в свята, і в будні
Моє сонце в душі моїй.
Роки пройдуть, мов незабутні
Повні келихи наших мрій.
Хай тривога піде стороною,
Хай життя не зупиниться враз.
Ми навіки – повік з тобою,
І кохання живе між нас.
Свидетельство о публикации №118020910971
С теплом!
Тамара Базилевская 12.06.2018 23:19 Заявить о нарушении