А. Д

Забяры маё ты сэрца,
забяры яго з сабою.
Я кахаю і,здаецца,
не стрываю гэту ролю.
Мне балюча,мне і смешна.
Я і веру,і не веру.
Занатуй мяне як вершы
на цнатлівую паперу.
Загарні майго каханьня
каляровыя карцінкі.
Пацалунак развітальны.
Фотаздымкі,фотаздымкі...


Рецензии