оком, що давно не мружиться...

*   *   *

і оком,
що давно не мружиться
вихоплюються у бігу
що стрічкою метляються по вулицях
безпечні оклики фігур!


Лиш несказанне веселить…
Ось я доживсь! Летючому —
є мить…

1989


Рецензии