Вiн меча не кине
Й більше не ступити!
Секти сатанінські,
Як одна - закрити!
...Б'ються брати-ченці
Військом за свободу,
На земельці-ненці
Небесного роду.
Там, у самім Серці
Не бути росколам,
А у самім Серці
У ченця сокола
Серце з Серця древніх
Й близьких літ що з нами,
Й поклонився Дивний
Небу з Куполами.
Б'є і не спиниться,
Вище над ордою,
І летить боротись
Слово молитвою.
І від "Отче наш" стан
Вражий в жах ввергнувся,
І від ченця ворог
В вирі окунувся.
Він меча не кине,
Сяйво - в піднебесся!
І полками гинуть
В зраді злії біси!
2017р. Серпень
Свидетельство о публикации №118020700346