Калейдоскоп

Калейдоскопом життя миготить,
Фрески блищать одна за одною,
Людина змінює іх кожну мить
Легко лише торкнувшись рукою.

І вдивляючись в ті візерунки
Мимоволі здається нам завжди,
Що дивимося не на малюнки,
А бачимо життя всього сліди.

Часто візерунками граючи
Не можемо натиснути на стоп.
Так живемо,перебераючи
Все це наше життя-калейдоскоп.


Рецензии